Over ons

Over ons / Home
Over ons

Specialist met 10+ jaar ervaring

Sinds 2012 verzorg ik training op het gebied van computervaardigheden. Daarvoor werkte ik in het onderwijs. Tevens ben ik MFN Register Familiemediator geweest en heb ik ook mensen opgeleid tot MfN Registermediator.

Vaak vraagt men zich af wat dit met elkaar te maken heeft, maar in mijn beleving is dat heel logisch: het gaat om mensen en hun beleving van de situatie. Dat heeft ook alles te maken met de beleving van een nieuwe werkplek, werkzaamheden, een nieuwe digitale werkomgeving waarin dingen anders zijn dan voorheen, en ga zo maar door. En dat die werkplek het goed doet is mooi, maar het is de mens die er iets van moet maken.

Deze vakgebieden hebben hun eigen competenties en vaardigheden, maar vooral de samenhang en de samenwerking tussen de vaardigheden en die competenties zorgen voor een sterk persoon die iets met computers én mensen kan.

Sander Kats

Geschiedenis

Eerst was er alleen het onderwijs. Werken met kinderen die open staan voor de wereld en ontvankelijk zijn om nieuwe dingen te leren. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en van binnenuit gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen.

Toen kwam ook ICT bij mijn pakketje in. Ik was altijd al geïnteresseerd in computers en alles wat ermee te maken heeft. Ik weet dat dat niet voor iedereen geldt. Computers kunnen een verrijking zijn, mits het functioneel is. Het is nu mijn missie geworden om mensen wegwijs te maken in de digitale wereld en de gemakken ervan te laten zien en ervaren.

Ontwerp zonder titel 2023 03 21T143436.879
circle powerpoint
circle word 1
circle publisher
circle onenote

Mensen en Computers

Wil je Outlook en Microsoft 365 gebruiken of je medewerkers trainen in computervaardigheden? Vraag je je af waarom we ooit van de typemachine naar Microsoft Word zijn overgestapt of hoe je je publiek actief kunt betrekken bij een presentatie? Dit zijn slechts enkele vragen die kunnen leiden tot een serieuze training in computervaardigheden.

Outlook logo diap

& Taakmanagement

SharePoint logo diap

Online